JEWCIA PICHCI...

Panslavista Data ostatniej zmiany: 2010-07-10 13:32:22

JEWCIA PICHCI...

2010-07-10 13:32:22 - Panslavista

Ten krzan po wrzątku to je ano plaskaty...
Krzan wrzucam do robota Zelmer Fenomen na tarczę do tarcia lub do maszynki
Zelmer 986 z przystawką do tarcia (jeżeli robię więcej), ale w drugim
przypadku wentylacja ustawiona na full.
Równie dobra może być tarka elektryczna jaką produkują na Żmudzi.
Starty chrzan spryskujemy octem, stosownie do smaku i ugniatamy w słoikach.
Taki chrzan przydaje się na Wielkanoc, albo na sos wiosenny (tarty chrzan,
siekana rzodkiewka, gęsta śmietana, sól), sos chrzanowy i inne, do żuru i
wędlin...





Tylko na WirtualneMedia.pl

Zaloguj się

Logowanie

Nie masz konta?                Zarejestruj się!

Nie pamiętasz hasła?       Odzyskaj hasło!

Galeria

PR NEWS